Simona Halep și Toni Iuruc au spus „DA”, miercuri, 15 septembrie. Cel mai frumos eveniment din viața lor a avut loc pe malul mării, la Constanța. Petrecerea însă a continuat în clubul „Fratelli”, deținut de nașul cuplului, dar și locul în care cei doi s-au cunoscut.
Cei aproximativ 300 de invitați care au fost alături de Simona Halep și Toni Iuruc s-au bucurat însă de bucate alese, pregătite pentru toate gusturile.
Simona Halep și Toni Iuruc au pregătit cu atenție fiecare detaliu al cununiei lor. După ce au spus cel mai important „DA”, aceștia s-au bucurat de compania celor dragi la o petrecere pe cinste, unde în deschidere a cântat trupa Holograf.
În ceea ce privește mâncarea, bucatele alese au surprins pe toată lumea! Simona Halep s-a gândit la fiecare persoană și a dorit să mulțumească pe toată lumea. Așadar din meniu nu au lipsit mâncarea tradițională românească, cea machedonească, dar și cea fine dining.
Meniul cu mâncare tradițională românească și machedonească a cuprins:
Bineînțeles că nu au lipsit nici sărmăluțele în foi de viță și de varză. Pentru cei iubitori de sushi a fost pregătit un bar special, iar pe fiecare masă a fost servită o selecţie de blinis cu icre negre.
Mâncarea rafinată nu a lipsit de la nunta Simonei Halep. Printre deliciile de care s-au bucurat invitații s-a numărat „scoici Saint Jaques” sau „foie gras”, dar şi trei tipuri de tartar.
Meniul fine dining a cuprins
La petrecerea Simonei Halep și a soțului ei, băutura a fost nelimitată. La clubul „Fratelli Beach & Bar Mamaia” s-a organizat un open bar. Invitații au avut și aici băuturi alese pe sprânceană de cei doi: Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.