SHOWBIZ

Ce meniu s-a servit la cununia Simonei Halep

Ce meniu s-a servit la cununia Simonei Halep
16 sept. 2021 | 07:58

Simona Halep și Toni Iuruc au spus „DA”, miercuri, 15 septembrie. Cel mai frumos eveniment din viața lor a avut loc pe malul  mării, la Constanța. Petrecerea însă a continuat în clubul „Fratelli”, deținut de nașul cuplului, dar și locul în care cei doi s-au cunoscut.

Cei aproximativ 300 de invitați care au fost alături de Simona Halep și Toni Iuruc s-au bucurat însă de bucate alese, pregătite pentru toate gusturile.

Ce meniu s-a servit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au pregătit cu atenție fiecare detaliu al cununiei lor. După ce au spus cel mai important „DA”, aceștia s-au bucurat de compania celor dragi la o petrecere pe cinste, unde în deschidere a cântat trupa Holograf.

În ceea ce privește mâncarea, bucatele alese au surprins pe toată lumea! Simona Halep s-a gândit la fiecare persoană și a dorit să mulțumească pe toată lumea. Așadar din meniu nu au lipsit mâncarea tradițională românească, cea machedonească, dar și cea fine dining.

Meniul cu mâncare tradițională românească și machedonească a cuprins:

  • salată de vinete servită cu ardei copţi
  • zacuscă de legume
  • piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
  • mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
  • plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut
  • piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
  • platou de crudităţi

Bineînțeles că nu au lipsit nici sărmăluțele în foi de viță și de varză. Pentru cei iubitori de sushi a fost pregătit un bar special, iar pe fiecare masă a fost servită o selecţie de blinis cu icre negre.

 Cum a arătat meniul fine dining de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Mâncarea rafinată nu a lipsit de la nunta Simonei Halep. Printre deliciile de care s-au bucurat invitații s-a numărat „scoici Saint Jaques” sau „foie gras”, dar şi trei tipuri de tartar.

Meniul fine dining a cuprins

  • peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango.
  • piept de raţă cu Chutney de mango
  • terină de foie gras cu trufe
  • tartar de vită cu chips de cartofi dulci
  • tartar de ton cu biscuiţi de miso
  • scoici Saint Haques cu sos de unt şi citrice
  • tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
  • muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
  • langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură

Ce s-a băut la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc

La petrecerea Simonei Halep și a soțului ei, băutura a fost nelimitată. La clubul „Fratelli Beach & Bar Mamaia” s-a organizat un open bar. Invitații au avut și aici băuturi alese pe sprânceană de cei doi: Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.