Ce prostii a făcut Daniel Buzdugan când era mic. Interviu de colecție cu unchiul și mătușa lui care locuiesc în casa copilăriei actorului ieșean | VIDEO

spot_img

Ce prostii a făcut Daniel Buzdugan în copilărie avem ocazia să descoperim astăzi într-un interviu de excepție acordat de unchiul și mătușa actorului ieșean.

Aflat în plină RADIOAVENTURA, turul României cu Autorulota, împreună cu majoritatea colegilor de la Radio ZU, Daniel Buzdugan a ajuns în casa bunicilor din Stănița – Neamț. Una dintre cele mai frumoase și emoționante momente întâmplate până acum, întâlnire care l-a făcut pe Daniel Buzdugan să plângă la propriu și nu o dată.

Ce prostii a făcut Daniel Buzdugan când era mic. Interviu de colecție cu unchiul și mătușa lui care locuiesc în casa copilăriei actorului ieșean | VIDEO

Actorul, care anul acesta împlinește 51 de ani, și-a amintit de bunica maternă care l-a crescut, de copilăria fără griji, de stejarul în care a fumat pentru prima dată împreună cu vărul său, de focul accidental pe care l-a pornit în aceeași companie și din același motiv. În plus, simpaticul DJ-i Radio ZU și-a amintit care era felul de mâncare preferat, informație confirmată și de mătușa lui, o doamna „aplecată” de ani, dar cu mintea extrem de ageră.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Care sunt cele două principii de viață care-l transformă pe Daniel Buzdugan în cel mai…fericit dintre pământeni?

„Doamne, lui Daniel îi plăcea să bea cafea și să mănânce turte. Puteam să-i dau toată ziua doar asta și nu mai voia altceva!”, a povestit mătușa actorului.

În a patra zi, în drum spre Iași, Daniel Buzdugan „a primit cadou” de la colegii de la radio o călătorie în timp care l-a dus la locul copilăriei sale. Actorul a primit aceste momente cu lacrimi, zâmbete, nostalgie și tot ce poate simți un om când se reîntâlnește cu locul care i-a creat primii ani din viață.

„Nu știu când au trecut atâția ani. Una dintre cele mai puternice amintiri a fost aceea în care lucram la radio și am aflat că bunica mea nu mai este. Bunica, persoana care l-a așteptat pe bunicul să se întoarcă din Armată, iar el nu s-a mai întors. Și unul dintre lucrurile pe care mi le doresc tare e să ajung în locul unde bunicul și-a trăit ultimele clipe.”, a spus Daniel Buzdugan, cu multă emoție.

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.