SHOWBIZ

Ce spune prima soție a lui Reghe despre despărțirea dintre el și Anamaria Prodan: ”Karma lucrează! E totul tras la indigo”

Ce spune prima soție a lui Reghe despre despărțirea dintre el și Anamaria Prodan Karma lucrează E totul tras la indigo
Ce spune prima soție a lui Reghe despre despărțirea dintre el și Anamaria Prodan: ”Karma lucrează! E totul tras la indigo”

Vestea că impresarul de fotbaliști Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf se despart a luat pe toată lumea prin surprindere și, ceea ce inițial, a părut un zvon a devenit real când el a anunțat că a depus actele pentru divorț.

Reghe trăiește o poveste de amor cu noua sa iubită Corina Caciuc, o brunetă de 29 de ani, și, potrivit zvonurile, cei doi urmează să aibă un copil.

Prima soție a antrenorului, Mariana Pfeiffer a declarat, potrivit cancan.ro, că istoria pare că se repetă, fix după același scenariu din 2008, când avut loc divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

Cei doi aveau o căsnicie de 13 ani și un băiețel, pe nume Luca. Și acum, Anamaria Prodan are tot o căsnicie de 13 ani, și un băiețel pe nume Laurențiu Jr. În 2008, în viața lui Reghe apăruse altcineva, iar acceastă… altcineva, respectiv Anamaria, era însărcinată. Atunci, Reghe a cerut divorțul de Mariana Pfeiffer.

Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit”, a declarat Mariana Pfeiffer, potrivit cancan.ro.

Prima soție a lui Reghe are, acum, o căsnicie fericită, nu îi poartă ranchiună antrenorului, dar spune că destinul nu pare să ierte și că istoria se repetă.

”Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer.