PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI Întâlnire de taină între PNL și USR. Liberala Adriana Săftoiu și USR-istul Emanuel Ungureanu, numai un zâmbet FOTO și VIDEO

EXCLUSIV PAPARAZZI Întâlnire de taină între PNL și USR. Liberala Adriana Săftoiu și USR-istul Emanuel Ungureanu numai un zâmbet FOTO și VIDEO
sursa foto: mediaflux,ro

Dispărută de ceva vreme din lumina reflectoarelor și lăsând-o mai ușor cu viața politică, Adriana Săftoiu are acum mai mult timp la dispoziție să se răsfețe prin restaurantele și mall-urile Capitalei. Și nu singură. Paparazzi Mediaflux.ro au văzut-o pe fosta senatoare PNL alături de vocalul deputat USR, Emanuel Ungureanu. Tête à tête, cei doi au luat masa la restaurantul Pescăruș din Mall Băneasa. Interesant este ce s-a întâmplat, după.

Adriana Săftoiu și Emanuel Ungureanu, prietenie la Mall Băneasa

Evident că, din politețe nu vom devoala ce au avut în farfurie cele două personaje, cert este că atmosfera a fost una destinsă, cu multe zâmbete și voie bună, în pofida faptului că sunt adversari politici.

Liberala Adriana Săftoiu și USR-istul Emanuel Ungureanu
sursa foto: mediaflux.ro

După epuizarea meniului, fără griji, Adriana Săftoiu și Emanuel Ungureanu, ambii relaxați, casual, s-au îndreptat spre parcarea mall-ului, pentru a se urca în mașina femeii. O zi frumoasă de toamnă merită savurată pe deplin.

Liberala Adriana Săftoiu și USR-istul Emanuel Ungureanu
sursa foto: mediaflux,ro

Ca o notă de culoare, Emanuel Ungureanu nu a lăsat nici o urmă de mâncare în bolul de ciorbă.

Liberala Adriana Săftoiu și USR-istul Emanuel Ungureanu
sursa foto: mediaflux.ro

Doi familiști convinși

Emanuel Ungureanu este doctor în istorie, nu de inimi. Tocmai de aceea, nu vrem să fim tendențioși și să sugerăm o idilă între cei doi, mai ales că Ungureanu este cunoscut ca un adevărat familist. Este de notorietate faptul că deputatul USR de Buzău, a făcut tot ce a fost posibil, chiar și peste, să își angajeze soția, Loredana Ungureanu, la Spitalul clinic CF din Cluj-Napoca. Acțiunea sa a făcut să curgă în presă valuri de cerneală, iar bâlbele sale nu au făcut decât să întărească ideea blatului.

Liberala Adriana Săftoiu și USR-istul Emanuel Ungureanu
sursa foto: mediaflux.ro
Liberala Adriana Săftoiu și USR-istul Emanuel Ungureanu
sursa foto: mediaflux.ro

Concret, în urma intervențiilor deputatului care e vicepreședinte în Comisia pentru Sănătate și Familie, Loredana Ungureanu, un obscur dermatolog din Cluj, a fost angajată la stat după nu mai puțin de 8 ani de încercări eșuate.

Iar ”Pufuleț”, nu este vina noastră că așa o alinta Traian Băsescu pe vremea când Adriana Săftoiu servea la curtea Cotroceniului ca și consilier prezidențial, își confirmă parcă alintul pe zi ce trece mai convingător.

După ce a divorțat de fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, Claudiu Elvis Săftoiu, presa a consemnat că ea s-ar fi iubit cu George Ivănescu, patronul Murfatlar, reţinut în 2016 de procurorii DNA. Acuzațiile din dosarul cu prejudiciu de 600 de milioane de lei au fost deosebit de serioase, evaziune fiscală, spălare de bani şi constituirea unui grup infracţional organizat, potrivit cancan.ro. Odată cu timpul, se uită multe.

Imaginea lui Emanuel Ungureanu

Putem bănui că vocalul USR-ist este interesat de imagine, iar Adriana Săftoiu este o persoană recunoscută ca fiind dispusă oricând să ofere câte o consultanță politică, mai ales în prag de an electoral. Și la situația actuală din partidul acestuia, chiar ar avea nevoie.

Odată urcați în mașină, probabil, din cauza căldurii, șalul Burberry, purtat cu mândrie de Adriana, a dispărut. Este de altfel singurul obiect vestimentar care a fost dat jos.

La sport, după o masă copioasă

Plimbarea cu mașina a fost una mai scurtă decât vă puteți închipui. Dar, râsul și voia bună a continuat și pe perioada deplasării. Din parcarea mall-ului, Adriana Săftoiu a condus 5 minute, până vis-a-vis, în fața magazinului Decathlon.

Liberala Adriana Săftoiu și USR-istul Emanuel Ungureanu
sursa foto: mediaflux,ro
Liberala Adriana Săftoiu și USR-istul Emanuel Ungureanu
sursa foto: mediaflux,ro

Aici cei doi s-au despărțit nu înainte de a se îmbrățișa afectuos, preț de secunde bune. El a plecat pe jos, pe DN, în direcția Otopeni, deși în lipsa trotuarului pe acest segment de drum nu este permisă deplasarea per pedes. Suntem însă convinși că a ajuns cu bine la destinație.

Dacă Ungureanu a decis să facă mișcare și Adriana Săftoiu presupunem că își dorește același lucru, deoarece a intrat în magazinul de articole de sport, Decathlon. Să fi fost masa luată mai devreme, mult prea îndestulătoare?

Nu se cunoaște când și unde va fi următoare întâlnire, cert este că paparazzi sunt unde te aștepți mai puțin.

Mihnea Tălău. Redactor la MediaFlux. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în decursul ... vezi toate articolele
Parteneri