SHOWBIZ

Simona Halep și-a pierdut optimismul: Muncesc zi de zi, dar o să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost

Simona Halep și-a pierdut optimismul Muncesc zi de zi dar o să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost
15 oct. 2021 | 16:39

Simona Halep a părăsit astăzi România cu destinația Rusia, unde va participa la Kremlin Cup.

Jucătoarea nu mai are însă același tonus și optimism pe care îl avea odinioară când se îndrepta spre marile competiții.

Simona Halep recunoaște că îi e greu să se mai gândească la un trofeu în acest moment. Jucătoarea originară din Constanța a ajuns pe locul 17 WTA, după ce anul acesta a fost compromis din cauza accidentărilor.

„Am reuşit să mă odihnesc, am dormit destul de bine, m-am şi antrenat. Sunt ok. (Florin Segărceanu) Alături de noi, de toate fetele, pentru că o să mai fie Monica, o să mai fie Raluca cred… Nu ştiu dacă la simplu va mai fi cineva. Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături de fiecare dată şi sper, totuşi, să câştig nişte meciuri. E greu să mă gândesc la trofeu acum, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta, ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar cu siguranţă o să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost. Îmi place foarte mult Moscova. Avem voie doar să ieşim la plimbare, nu avem voie să mergem în altă parte. Dar şi aşa sunt foarte emoţionată şi cu multă plăcere merg la Moscova”, a declarat Simona Halep înainte de a părăsi România.

Turneul Kremlin Cup, de categorie WTA 500, este programat în perioada 18-24 octombrie.

După întoarcerea din Rusia, Simona Halep va poposi la Cluj Napoca pentru Transylvania Open. Acolo, jucătoarea s-ar putea confrunta cu Emma Răducanu.