SHOWBIZ

Toni Iuruc va avea acces doar peste 3 ani la cadoul de nuntă cu Simona Halep! Află de ce! EXCLUSIV

Toni Iuruc va avea acces doar peste 3 ani la cadoul de nuntă cu Simona Halep Află de ce EXCLUSIV

Ziua de miercuri, 15 septembrie, a fost una mare pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi au făcut cununia civilă, devenind, oficial, sot și soție după o relație de aproximativ doi ani.

După momentul semnării actelor în fața primarului Constanței, cei doi, împreună cu familiile, prietenii și ceilalți invitați care au luat parte la eveniment au petrecut la în clubul Fratelli, din Mamaia, deținut chiar de nașul lor, Dani Caramihai.

Simona Halep a anunțat înaintea marelui eveniment că îi roagă pe invitați să nu îi ofere bani sau cadouri scumpe cu prilejul cununiei, așa cum se obișnuiește.

Gluma pe care i-au făcut-o prietenii lui Toni Iuruc la cununia cu Simona Halep

Prietenii apropiați ai soțului Simonei Halep, afaceristul Toni Iuruc, se pare, însă, că nu au ținut cont de rugămintea tenismenei.

Surse de încredere au dezvăluit pentru MediaFlux că prietenii lui Toni au făcut o glumă cu acesta, deschizând un cont pe numele celor doi, în care au depus sume de bani destul de importante. Doar că, i-ar fi pus în vedere acestuia că primește detaliile pentru a accesa contul doar după o perioadă de trei ani, adică în 2024.

De ce au făcut această glumă? Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori, dar niciuna dintre căsnicii nu a durat mai mult de trei ani.

Prima soție a lui Toni Iuruc a fost Alina, un fost model, pe care afaceristul ar fi acuzat-o că l-ar fi înșelat, iar cea de-a doua, Liana, a fost părăsită, se pare, tot pentru că avea o relație extraconjugală.

MediaFlux.ro a prezentat miercuri imaginile în care Simona Halep spune DA în fața primarului, devenind, oficial, doamna Halep-Iuruc.

Simona a purtat două ținute

Simona Halep a schimbat două ținute în timpul zilei de ieri. În locul rochiei de culoare bej pe care a purtat-o la cununia civilă, jucătoarea de tenis numărul 1 a Românei a îmbrăcat o rochie albă în timpul petrecerii.

Ce meniu s-a servit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Cei aproximativ 300 de invitați care au fost alături de Simona Halep și Toni Iuruc s-au bucurat de bucate alese, pregătite pentru toate gusturile. Simona Halep s-a gândit la fiecare persoană și a dorit să mulțumească pe toată lumea. Așadar din meniu nu au lipsit mâncarea tradițională românească, cea machedonească, dar și cea fine dining.