EXCLUSIV

Magicianul Robert Tudor: „Oamenii au uitat să mai creadă în magie, așa cum o fac copiii!” | VIDEO EXCLUSIV

Magicianul Robert Tudor Oamenii au uitat să mai creadă în magie așa cum o fac copiii | VIDEO EXCLUSIV

Magicianul Robert Tudor, cel mai cunoscut magician din România, crede la rândul lui în magie și ne invită și pe noi să o facem. Rezultatul poate fi de-a dreptul senzațional, uimitor, măgulitor, absolut înălțător.

Mediaflux.ro a stat de vorbă cu Magicianul de la care a aflat, printre altele, că joaca în nămolul proaspăt plouat sau spartul apei de peste noapte înghețată i-au fost jocuri ale copilăriei și forme de exprimare la modă în primii ani ai vieții lui.

„Din copilărie îmi aduc aminte de joaca în praf. Cea mai plăcută senzația era atunci când era foarte cald afară și deodată începea să plouă. Adoram să ne jucăm cu piciorele goale în nămolul ud sau în apa caldă a bălților.”, povestește vedeta, în exclusivitate, pentru Mediaflux.ro.

Robert Tudor, magician actor agronom

Nu, nu este o vrăjitorie și o combinații de profesii care toate îi aparțin domnului aici de față, Robert Tudor. Deși a iubit sportul, din fragedă copilărie, nu și-a găsit un drum profesional în direcția asta. În școala generală, a practicat kaiac-canoe la un club din capitală, iar apoi în timpul liceului a făcut box.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE: EXCLUSIV PAPARAZZI. Cine conduce în familia lui Alexandru Cumpănașu? Soția, un Porsche! FOTO&VIDEO

La începutul facultății și-a descoperit pasiunea pentru magie și așa a început să își construiască o carieră în acest domeniu absolut altfel. Declară că-și dorește să rămână în istorie, datorită numerelor sale magice, animate de o doză de umor inteligent.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Bogdan Vlădău: „Vindecarea noastră este cu picioarele goale pe Pământ!” | VIDEO EXCLUSIV

Vedeta Antena 1 a obținut un certificat de pregătire de la Școala de Magie din Viena, Austria, în 2003. De atunci, a investit zeci de mii de euro în numere de magie, pentru a fi din ce în ce mai bun, pentru a-l ajunge poate pe David Copperfield pe care-l consideră ca fiind cel mai bun magician al tuturor timpurilor.

Robert Tudor, pe de altă parte, este singurul magician care a susținut un spectacol la Sala Palatului, în 2018.

În plan personal, Robert Tudor este căsătorit cu Elena Tudor și împreună au doi copii.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele