Această rețetă de salată coleslaw este absolut delicioasă și foarte simplu de făcut. Mai mult decât atât, se poate servi alături de multe preparate.
Salata coleslaw se poate mânca fie simplă, fie alături de alte preparate gustoase care vă vor încânta papilele gustative. Vorbim mai exact despre grătar cu piure, carne la cuptor, pulpe crispy cu cartofi prăjiți etc. Nu veți pierde foarte mult timp în bucătărie, ci maxim 20 de minute. Mai jos aveți pregătit tot ceea ce trebuie să faceți pentru a ieși conform așteptărilor dumneavoastră, dar și a celor din jur! Spor la gătit!
Ingrediente
Pentru început trebuie tăiați varza cât mai fin posibil. Ulterior, dați pe răzătoare morcovii, iar ceapa o veți tăia julien. Nu este obligatoriu să puneți ceapă, dar dă gust bun. Tăiați foarte bine mărarul și pătrunjel. Ardeiul îl veți tăia fideluță. Într-un bol faceți dressing-ul. Puneți maioneza, iaurtul, o lingură-două de ulei de măsline, sare, piper, oțet. Amestecați foarte bine și adăugați peste legume. Amestecați și lăsați la rece pentru circa o oră.
Ingrediente
Mod de preparare
Punem într-un bol gălbenușurile fierte, pe care le pasăm foarte bine. Peste ele punem și gălbenușurile crude. Omogenizăm foarte bine și începem să adăugăm treptat uleiul. Cu orice amestecați, aveți grijă să o faceți doar într-o singură parte.
Când maioneză începe să fie mai groasă, atunci puneți câte puțin muștar și zeama de lămâie. Dacă vi se pare că este prea închisă la culoare, turnați puțină apă minerală treptat până ajungeți la culoarea dorită. Dacă doriți o cantitate mai mare, măriți doza ingredientelor.
Ingrediente
Mod de preparare
Se curăță foarte bine cartoful de coajă și țelina la fel, se spală și apoi se pun la fiert. Când legumele sunt gata, se lasă un pic la răcit, nu se face nimic când sunt așa fierbinți. Adăugați-le într-un bol încăpător, puneți treptat, puțin câte puțin ulei și cu ajutorul unui mixer amestecați. Spre final, puneți zeama de lămâie și o linguriță de muștar.